Demet Sağıroğlu ‘AŞKTAN BİR FAZLA’ isimli son şarkısı Cuma günü piyasaya çıktı.

Demet Sağıroğlu ‘AŞKTAN BİR FAZLA’ isimli son şarkısı Cuma günü piyasaya çıktı.
  • 0
  • 44
  • 26 Eylül 2024
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  • +
  • -

Demet Sağıroğlu ‘AŞKTAN BİR FAZLA’ isimli son şarkısı Cuma günü piyasaya çıktı.

Türk popunun unutulmazları arasına girmiş ve 1994’te aranjörlüğünü Uzay Heparı’nın, prodüktörlüğünü Şehrazat’ın yaptığı “Kınalı Bebek” ile 90’lı yıllardan bu yana hayatımızda olan “Arnavut Kaldırımı”, “Papatya Falları”, “Şikayetim Var”, “İhanet Ettin” gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Demet Sağıroğlu, geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Resmen Haksızlık” teklisinin ardından söz ve müziği yine Murat Güneş’e ait yepyeni teklisi “Aşktan Bir Fazla”yı 20 Eylül’de Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturdu.

Söz ve Müziği Murat Güneş, düzenlemesi Okay Barış’a ait “Aşktan Bir Fazla” ile ilgili Demet Sağıroğlu; “Aşktan Bir Fazla’nın sözü ve müziği sevgili Murat Güneş’e ait. Kariyerimin başından bu yana birçok şarkımda Akdeniz esintileri hissettiren düzenlemeler kullanıyordum. Bitmesin gitarların bolca kullanıldığı ve Flamenko tınılarını duyacağınız bir aşk şarkısı” diyor.

Şarkıcılığının yanı sıra “Zeki Müren Bir Demet Yasemen” müzikali ve “Nilgün” adlı TV dizisinde rol alan sanatçı, Atilla Özdemiroğlu ile “Ağır Roman”, Erkin Aslan’la “Asansör”, Fazıl Say ile “İyi Seneler Londra”, 2009’da ise Melih Kibar ile “Adını Sen Koy” filmlerinin müziklerinde yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir